Prijzen

Prijzen

Prijsvorming

Bij Yogacentrum L’Esprit pour Vous kunt u terecht voor diverse vormen van yogabeoefening. De prijs van de yogalessen wordt bepaald door de keuze van uw abonnement. Abonnementsvormen (zie verder) worden altijd afgesloten voor aaneengeschakelde periodes. In geval van uitzonderlijke omstandigheden (bijvoorbeeld ziekenhuisopname, een zorgtraject of overbelasting op het werk) zetten we in onderlinge samenspraak uw abonnement tijdelijk stop om dit later weer te hervatten. Ook dat kan bij ons. Echter wel met dien verstande (eerlijk is braaf) dat we uw plekje na 3 maanden vrijgeven voor nieuwe instromers.

De Yogavormen

Yogacentrum L’Esprit pour Vous biedt verschillende vormen van Yogabeoefening aan. Hier volgen ze:

  • Hatha Yoga (de meest bekende vorm van Yogabeoefening)
  • Do-In Yoga (Yoga als lichaamstherapie)
  • Yoga Nidra (Yoga als kunst van het ontspannen)
  • Slanker met Yoga (pittige lessen met extra aandacht voor voeding)
  • Yin Yoga (Yoga speciaal gericht op gewrichten en bindweefsel)
  • Do-In Positive Flow Yoga (hernieuw je innerlijke kracht met Yoga)
  • Vinyasa Flow Yoga (krachtige les in de flow van je ademhaling)
  • Kinderyoga (Do-In Yoga speciaal voor de kleintjes van 5 tot 10 jaar)

Prijs van Do-In Yoga voor Kids
Voor de lessen kinderyoga werken we met een 5-strippenkaart. De prijs is € 30,00 voor 5 lessen. Deze 5 lessen kunnen worden genoten binnen een tijdsbestek van 6 weken. Schoolvakanties worden uitgezonderd.

Prijzen van Hatha Yoga,  Do-In Yoga, Yoga Nidra , Slanker met Yoga, Yin Yoga en Vinyasa Flow Yoga

Losse yogales €   11,50
ABONNEMENTEN: 1 les per week 2 lessen per week
maand €   35,50 €   63,00
kwartaal €   91,50 € 162,50
half jaar € 162,50 € 289,00
jaar (*) € 290,00  € 499,00

 

(*) Een jaarabonnement omvat 45 yogalessen.

Prijzen per januari 2019

Betalingswijze

Voor abonnementen ontvangt u een factuur om te voldoen, losse yogalessen worden à contant afgerekend.

Introductielessen zijn gratis

Heeft u interesse om eens geheel vrijblijvend een les te komen bijwonen, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. U kiest zelf aan welke yogavorm u graag uw gratis introductieles zou willen besteden. Ideaal bijvoorbeeld wanneer u eens een keer wilt ‘proeven’ of yoga iets voor u is of wat een bepaalde yogavorm voor u kan betekenen.

De introductieles is zowel vrijblijvend als gratis. Wenst u graag aan meerde vormen ‘te proeven’ dan kan dat natuurlijk ook. U betaalt dan voor de andere yogavormen gewoon een enkele losse les. Neemt u dus gerust contact op.

Inhaallessen

Het leven is in zekere mate te plannen, maar soms ook wispelturig of overdonderend. Wij hebben hier het volste begrip voor. Is het onafwendbaar dat u binnen uw abonnement een yogales gaat missen of gemist heeft, dan stellen wij u om deze reden ook altijd in de gelegenheid de betreffende les in te halen. U maakt eenvoudigweg een afspraak op een andere datum/tijd, echter wel altijd binnen uw bestaande abonnementsperiode. Wellicht ten overvloede: een abonnementsperiode kan dus niet met inhaallessen worden ‘verlengd’.