Tarieven

Tarieven

Prijsvorming

Bij Yogacentrum L’Esprit pour Vous kunt u terecht voor diverse vormen van yogabeoefening. De prijs van de yogalessen wordt bepaald door de keuze van uw abonnement. Abonnementsvormen (zie verder) worden altijd afgesloten voor aaneengeschakelde periodes. In geval van uitzonderlijke omstandigheden (bijvoorbeeld ziekenhuisopname, een zorgtraject of overbelasting op het werk) zetten we in onderlinge samenspraak uw abonnement tijdelijk stop om dit later weer te hervatten. Ook dat kan bij ons. Echter wel met dien verstande (eerlijk is braaf) dat we uw plekje na 3 maanden vrijgeven voor nieuwe instromers.

De Yogavormen

Yogacentrum L’Esprit pour Vous biedt verschillende vormen van Yogabeoefening aan. Hier volgen ze:

  • Hatha Yoga (de meest bekende vorm van Yogabeoefening)
  • Do-In Yoga (Yoga als lichaamstherapie)
  • Slanker met Yoga (pittige lessen met extra aandacht voor voeding)
  • Yin Yoga (Yoga speciaal gericht op gewrichten en bindweefsel)
  • Vinyasa Flow Yoga (krachtige les in de flow van je ademhaling)
  • Stoelyoga (speciaal voor mensen met een lichte bewegingsbeperking)

Tarieven van standaard abonnementen

 

Losse yogales €   13,50  
ABONNEMENTEN: 1 les per week 2 lessen per week
maand(*) €    41,00 €  73,00 (onbeperkt) (**)
kwartaal(***) €   109,00 €  197,00
half jaar €   199,00 €  344,00
     

Een jaar bevat 45 yogalessen (ergo: er zijn 7 vakantieweken).
(*) Een maandabonnement start altijd per de eerste dag van de maand. Eventuele extra lessen hieraan voorafgaand worden naar rato doorberekend.
(**) Het onbeperkt maandabonnement is een uitzondering op de dubbel-abonnemneten. Het houdt in dat u kiest voor twee vaste yogalessen per week en daarnaast het recht hebt om iedere andere yogales te komen volgen. Dit laatste, in verband met het aantal beschikbare plaatsen, vanzelfsprekend wel altijd in overleg met onze yogadocentes.
(***) Een kwartaalabonnement omvat 12 aaneengesloten lessen.

Tarieven van speciale abonnementen

Stoelyoga (10 aaneengesloten lessen) : € 52,50
Prijzen per januari 2024

Betalingswijze

Voor abonnementen ontvangt u een factuur om te voldoen, losse yogalessen worden à contant afgerekend.

Introductielessen zijn gratis

Heeft u interesse om eens geheel vrijblijvend een les te komen bijwonen, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. U kiest zelf aan welke yogavorm u graag uw gratis introductieles zou willen besteden. Ideaal bijvoorbeeld wanneer u eens een keer wilt ‘proeven’ of yoga iets voor u is of wat een bepaalde yogavorm voor u kan betekenen.

De introductieles is zowel vrijblijvend als gratis. Wenst u graag aan meerde vormen ‘te proeven’ dan kan dat natuurlijk ook. U betaalt dan voor de andere yogavormen gewoon een enkele losse les. Neemt u dus gerust contact op.

Inhaallessen

Het leven is in zekere mate te plannen, maar soms ook wispelturig of overdonderend. Wij hebben hier het volste begrip voor. Is het onafwendbaar dat u binnen uw abonnement een yogales gaat missen of gemist heeft, dan stellen wij u om deze reden ook altijd in de gelegenheid de betreffende les in te halen. U maakt eenvoudigweg een afspraak op een andere datum/tijd, echter wel altijd binnen uw bestaande abonnementsperiode. Wellicht ten overvloede: een abonnementsperiode kan dus niet met inhaallessen worden ‘verlengd’.