Het Yoga Centrum

Hét Yoga Centrum

Yoga Kaatsheuvel bevindt zich op het adres Peperstraat 24 in hartje centrum van Kaatsheuvel.

Met drie yogadocentes die zich hier aan u voorstellen geven wij met hart en ziel en zeven dagen per week yogalessen in vele diverse disciplines.

Behalve alle gezondheid bevorderende aspecten geeft yoga vooral ook rust. Rust in het hoofd en even weg van de dagelijkse beslommeringen die het leven vaak zo hectisch maken.

En die rust kunnen wij ook bieden. Want ondanks de drukte van het bruisende Kaatsheuvelse centrum is onze Yogaruimte gelegen aan de achterzijde van ons pand. De voorzijde is ingericht voor onder meer natuurgeneeskundige zorg, uiterlijke verzorging, sport- en ontspanningsmassages en hotstone- of kruidenstempelmassage.

Voorts bewaken wij de rust door de diverse yogalessen van elkaar te scheiden middels een tussenpoze van meestens een half uur.

Dit geeft ons voldoende tijd om per les onder het genot van een kopje Yogi Tea heerlijk na te praten of na te genieten. Om vervolgens zorg te dragen voor een stukje hygiëne alvorens onze volgende yogagroep te ontvangen en verwelkomen.

Daarnaast is er met een vloeroppervlak van meer dan 60 vierkante meter letterlijk voldoende ruimte voor de nodige persoonlijke aandacht. U bent immers geen nummer, maar een mens. Een mens die ten volle wenst te genieten van zijn/haar yogales en er het optimale uit wil halen.

Alle materialen en hulpmiddelen zijn in ons Yoga Centrum aanwezig, u hoeft dus niets zelf mee te brengen.

Zorg eenvoudigweg voor makkelijke, ietwat los zittende kleding, stap op uw fiets of neem de benenwagen en u bent klaar voor een groot uur fysieke aandacht, geestelijke ontspanning en mentale veerkracht.

Tot slot haasten wij ons hier te melden dat onze yogi(ni)’s afkomstig zijn uit vrijwel alle leeftijdscategorieën. Van 20- tot 80+, iedereen voelt zich bij ons thuis en daarvoor zijn we vanzelfsprekend uitermate dankbaar.

Om al deze redenen zeggen wij dan ook vaak vol trots:

Yoga Centrum Kaatsheuvel, Speciaal voor Iedereen!

Namasté en heel graag tot ziens,
Marijke, Conny & Claudia