Sport / Ontspanning

Sportmassage

Of u nu een fanatiek sporter bent of u wilt even lekker relaxen, dan is deze massage voor u een uitkomst. Sportmassage wordt toegepast om de vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen, zorgt voor een betere doorbloeding van het spierweefsel en snellere afvoer van afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken. Hierdoor zal een betere conditie ontstaan. Deze massage wordt toegepast om het lichaam te laten herstellen na lichamelijke inspanning. De sportmassage zorgt voor ontspanning, heeft een gunstige invloed op prestaties en vermindert de kans op blessures. De massage is zowel geschikt voor professionele sporters als voor vrijetijdssporters.

De sportmassage duurt 30 minuten voor een deelmassage of 60 minuten voor een volledige massage en kan op elk lichaamsdeel worden gegeven. Sportmassage zorgt voor:

  • Stimulering en doorbloeding van de huid en spieren
  • Verbetering van de stofwisseling
  • Verlaging van spierspanning
  • Vermindert knopen in spieren
  • Bevordert het herstelproces na een training
  • Verkleint de kans op blessures

Zelfs al sport men helemaal niet dan is het altijd goed voor de spieren om regelmatig gemasseerd te worden. Het is goed voor de doorbloeding en daarnaast houdt de afvoer van afvalstoffen de spieren soepel en zorgt bovendien voor een weldadige geestelijke ontspanning.

Ontspanningsmassage

De Ontspanningsmassage is een rustgevende massage die zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning teweeg brengt. Gedurende een periode van minimaal een uur wordt uw lichaam gemasseerd. Men hoeft geen specifieke of algemene klachten te hebben om deze massage ten volste te ondergaan. Zie het als een verwennerij voor uzelf. De handen van de masseur zorgen ervoor dat u even nergens meer aan denkt.
Ontspannende effleurages (strijkingen) met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een vergaande vorm van ontspanning wordt bereikt. Een regelmatige ontspanningsmassage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen. Soms geven mensen zich te weinig tijd om te ontspannen. Probeer het eens uit en merk de sensatie die een weldadig ontspannen gevoel u geeft.

Prijzen (niet therapeutische behandeling) per 2024

Volledige massage

Sport-/Ontspanningsmassage 60 minuten €   75,00

Rug, schouderpartij, benen of armen

Deelmassage (sport-of ontspanningsmassage) 30 minuten €   43,00