Stoel Yoga

Stoel Yoga, 10 lessen voor € 52,50

Ontspanning in Beweging

Stoel Yoga bestaat uit het uitvoeren van rustige houdingen op een stoel en is er op gericht om uw spieren en gewrichten soepeler te maken.

U leert de spanningen in uw lichaam te herkennen om deze vervolgens los te kunnen maken. Daarnaast werken we bij deze yogavorm aan het verbeteren van uw concentratievermogen en uw motoriek.

Letterlijk iedereen kan Stoel Yoga doen. Er bestaan in deze geen beperkingen, slechts mogelijkheden.

Een les bestaat uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rekken en strekken, spieropbouwende houdingen, concentratietechnieken en meditatie.

De bewegingen zijn veelal kleiner dan bij de overige yogavormen, evenwel zult u de effecten zeer snel bemerken. Uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid verbetert, en dit gunstig aspect zal doorwerken in uw dagelijks leven.

Tijdens de lessen Stoel Yoga staan plezier en ontspanning voorop.

Prijs en tijden
Yoga Kaatsheuvel biedt u een speciaal tartief voor de lessen stoelyoga. Voor slechts € 52,50 geniet u van 10 aaneengesloten lessen. Altijd wanneer ons Centrum geopend is bent u derhalve van harte welkom. Klik hier voor onze vakantieperiodes.

Stoel Yoga wordt gegeven op donderdagochtend van 10.45 – 11.45 uur.
Hoe gezellig is het om daarna heerlijk te lunchen in het Mantel Match Café, in dezelfde straat, schuin tegenover ons . . .

Met zorg-samen groetjes,

Conny & Marijke, Yoga Kaatsheuvel
Monique & Daniëlle, Mantel Match Kaatsheuvel

Heeft u nog vragen of wilt u zichzelf graag aanmelden, dan kunt u hier klikken om naar onze contactgegevens te gaan.